VI Festival de Blues

Aquest cap de setmana, el festival arriba al Teatre Sagarra.

Aquest esdeveniment musical, organitzat per l’entitat Santako in Blues i l’Ajuntament, tindrà com a moments culminants els concerts de Travellin’ Brothers i Tail Dragger dels dies 8 i 9, respectivament. Les entrades ja estan a la venda al preu de 10 € a la taquilla del Teatre Sagarra.

Aquest cap de setmana, la sisena edició del Festival de Blues, organitzat per l’entitat Santako in Blues i l’Ajuntament, té dos convidats d’excepció. Aquest divendres, els aficionats tenen una cita amb l’energia i la complicitat en estat pur de la banda bilbaïna Travellin’ Brothers, que actuarà a les 21.00 h al Teatre Sagarra. Els germans Cañibano trepitgen Santa Coloma amb el cap ben alt: cinc anys, vuit discos i mil concerts són algunes de les xifres que assoliran en el transcurs de l’any 2019.

I el dissabte, a les 21.00 h, la Sala Sagarra acollirà la veu de Tail Dragger Jones, un dels referents del Chicago Blues; un bluesmande moda que gira per tot el món sense parar, portant el blues més autèntic a cada racó del planeta. Considerat el successor de Howlin Wolf pel seu timbre de veu i manera de cantar, no deixa ningú indiferent en cada actuació.

Abans, però, els aficionats poden gaudir del blues amb Wax &  Boggies (dia 3, Isalba Café, 20.00h), Predicador Ramírez Trío (dia 6, sala Yesterday, 20.00h) i Tina & Joe (dia 7, sala Bombay, 20.00h).