Hi haurà Fira d'Atraccions al Parc d’Europa i al Parc de Can Zam

Una Festa Major familiar

La programació de la Festa Major ha ampliat la seva oferta amb més d’una seixantena d’activitats, la meitat de les quals van adreçades a les famílies, amb els espectacles d’arts escèniques i musicals del cicle SÚPER UAU! repartits per tota la ciutat.

La Festa Major d’Estiu de Santa Coloma de Gramenet que comença aquest divendres 3 incorpora a la seva programació el cicle d’espectacles familiars SÚPER UAU! que es repartiran pels diversos escenaris en doble sessió, a les 11:00 hores de matí i a les 19:00 hores de la tarda. Per accedir-hi cal reservar les invitacions gratuïtes a la plataforma municipal Grameticket.

Les arts escèniques i musicals per a tots els públics seran protagonistes -dissabte 4, diumenge 5 i dilluns 6 - a l’espai de l’Escola Miguel de Unamuno, el de l’Escola Wagner, a la Plaça del Barri Llatí, als Jardins de Can Roig i Torres, al parc del Motocròs, als jardins de la Torre Balldovina i al CRJ Mas Fonollar.

Els espectacles que obriran el cicle SÚPER UAU! aquest dissabte 4 seran, La història del rock de la mà del professor Steven a l’Espai Miguel de Unamuno, la màgia i l’humor de P de Pallasso de Cia. Sabanni a l’Espai Wagner, la música i les cançons de Pentina el Gat i Núria Freixa als  Jardins de Can Roig i Torres i la Carretada de contes de La Guilla Teatre a la Plaça del Barri Llatí.

Diumenge tindrem El Mêtre de Cia. Jam a l’Espai Wagner, el singular cotxe  Carman de la Cia. Javier Ariza al Parc del Motocròs, la màgia i l’humor de Mr. Alret - Cia. Moi Jordana al Barri Llatí, el Circ Pànic a Can Roig i Torres i els viatges de Cösmix - Teatre Mòbil a la Torre Balldovina.

I dilluns per tancar el SÚPER UAU! Viatjarem de Safari amb La Baldufa Teatre a Espai Miguel de Unamuno, descobrirem Les vacances de Madamme Roulotte - La Bleda a l’Espai Wagner, l’acrobàcia de Otros Aires - Duo Laos a la Plaça del Barri Llatí i ens esperen Peix – Hotel Iocandi al CRJ Mas Fonollar i els botones Tiritirantes als Jardins de Torre Balldovina

UNA FIRA D’ATRACCIONS AMB TOTES LES MESURES SANITÀRIES

Torna la Fira d’Atraccions del Parc de Can Zam i el Parc d’Europa amb motiu de la Festa Major d’Estiu. Entre els dies 3 i 6 de setembre, de les 18.00 a les 00.30 h, no fallarà a la seva cita un dels elements més exitosos i reclamats de la Festa de la nostra ciutat, com no pot ser d’altra manera amb totes les mesures de protecció de la salut.

No caldrà gestionar cap reserva prèvia però ambdos espais comptaran amb control d’aforament i accés per part del Gremi.

A més, el Gremi d’Industrials Firaires de Barcelona i l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet han acordat que divendres 3 i dilluns 6 de 18 a 20 h les atraccions infantils del parc d’Europa funcionin sense música ambiental, des de la voluntat de facilitar el gaudi dels nens i nenes amb hipersensibilitat auditiva i trastorn de l’espectre autista.

I recordeu que podreu gaudir de les promocions 2x1 vinculades al mocador també durant divendres i dilluns, fins al tancament de les sessions.