Tornen les carpes de les regidores de districte per reactivar el contacte directe amb la ciutadania

Durant la pandèmia, s'han gestionat telemàticament més de 400 incidències i suggeriments ciutadans des del circuit de gestió directa de les diferents regidories.

L'Ajuntament de Santa Coloma reprèn la tasca als carrers i places amb la instal·lació de les carpes de les regidories de districte com un instrument de comunicació directa amb la ciutadania. En elles, els colomencs i les colomenques podran parlar directament amb el regidor o regidora del seu districte i exposar-li les preguntes i inquietuds que tinguin, a més d'informar-se sobre les activitats que es duguin a terme en els seus barris.

Com a novetat, les carpes oferiran a més diferents propostes per a promoure el civisme, el descobriment del patrimoni o el coneixement del propi districte. En aquest sentit, s'organitzaran jocs Kahoot o petites excursions per a tota la família a través de les quals es redescobrirà el patrimoni de la ciutat i llocs, singularitats o aspectes inèdits de cada barri. Les excursions s'organitzaran amb places limitades i es donarà prioritat als residents de cada districte.

La carpa de la regidoria del districte 3 -corresponent als barris de les Oliveres, Can Franquesa, la Guinardera, la Serra de Marina, el Can Calvet i el Singuerlín- ha estat la primera a sortir al carrer instal·lada al Par d’Europa. L’alcaldessa de Santa Coloma, Núria Parlon ha dit en l’acte de posada en marxa d’aquesta carpa que “era fonamental tornar a recuperar l’acció diària dels districtes per no perdre en cap moment el pols a la ciutat amb el que necessita i poder escoltar als veïns i les veïnes”.

L'Ajuntament reprèn aquesta activitat després que s'hagin gestionat telemàticament més de 400 incidències i suggeriments ciutadans des del circuit de gestió directa de les diferents regidories durant la pandèmia.

Al llarg de les properes setmanes les carpes es localitzaran en diferents espais de la ciutat: 

  • 9 oct           Districte 6           Metro Fondo                         11 a 13.30h
  • 15 oct         Districte 1           Can Mariné                           17.30 a 20h
  • 22 oct         Districte 6           Plaça del Rellotge                 17.30 a 20h
  • 24 oct         Districte 3           Can Zam (Parc de fusta)       11.30 a 14h
  • 25 oct         Districte 1           Rbla de Sant Sebastià           11 a 13.30h
  • 7 de nov     Districte 1           Plaça de la Vila                       11.30 a 14h
  • 21  de nov  Districte 4           Passeig de la Salzereda         11.30 a 14h
  • 28 de nov   Districte 5           Can Peixauet /Nou Municipal 11.30 a 14h                                                                               

Per poder contactar amb les regidories de districte l’Ajuntament s'ha habilitat un telèfon (93-462 40 00 ext. 2122), un correu electrònic (regidoriesdedistricte@gramenet.cat) i dos perfils a les xarxes socials (Instagram-@regidoriesdedistricte i Facebook-https://www.facebook.com/regidoriesdedistricte).

Nou lema de ciutat

En l'acte de presentació de les carpes, l’alcaldessa Núria Parlon ha donat a conèixer el nou lema de ciutat, “Santa Coloma és vida” que reforça la idea de represa de la vida al carrer, de les activitats del dia a dia, un cop l’etapa més dura de la pandèmia s’ha superat i la ciutadania mica en mica retorna a una certa normalitat. En aquest sentit ha assenyalat “les dades són cada vegada més favorables, un fet que es nota amb l’eclosió de vida als carrers i les places: torna el pols i la vida a Santa Coloma. Volem remarcar aquest optimisme  i intentar passar pàgina d’un període tan dolorós amb moltes pèrdues de gent estimada i agafar forces cap a un futur esperançador”