Tasques de manteniment als centres educatius

Aquestes actuacions es fan de forma conjunta i consensuada amb la direcció i les famílies de les escoles per donar un millor benestar a l’alumnat.

Cada estiu els serveis municipals duen a terme actuacions de manteniment i millora a escoles i instituts, enguany l’inici del curs s’ha avançat al 7 de setembre i això obliga a enllestir amb major celeritat aquests treballs.

Els plans d’ocupació municipals -que fan tasques de suport i reforç del manteniment dels espais i equipaments públics- ja han enllestit les tasques de pintura exterior de l’escola Torre Balldovina,han pintat dues aules de la primera planta.

S’han fet unes noves tarimes amb jardineres a l’Escola Serra de Marina,  s’ha posat a punt el sorral de Les Palmeres i es canvia el fals sostre i es posen noves lluminàries i es canvia un fals sostre a l’escola Wagner. S’han previst també actuacions a les escoles Merçe Rodoreda amb un canvi de coberta, manteniment del paviment, pintura i insonorització; Sagrada Família, es treurant mitja dotzena de tarimes de les aules i s’adaptarà un lavabo de la lanta primera; i al Lluís Millet es faran diverses reparacions al pati.

Des de l’Ajuntament també s’han planificat aquest estiu millores a les escoles Rosselló Porcel, Sant Just i Banús, i a l’escola bressol municipal La Maduixa. Es treballa ara en la contractació d’aquests treballs per poder enllestir-los abans de l’inici del curs.    

Aquestes actuacions es fan de forma conjunta i consensuada amb la direcció i les famílies de les escoles per donar un millor benestar a l’alumnat.