Tallers d'Hiverns als Centres Cívics

Els centres cívics i els casals municipals de Santa Coloma encetaran el mes de gener amb una nodrida agenda de tallers lúdics i formatius. Les persones interessades s’hi podran inscriure del 8 al 18 de gener. Els cursos començaran a partir del 28 de gener.

El primer trimestre del 2019 arribarà a la nostra ciutat ben carregat d’interessants propostes de cursos i tallers als casals i centres cívics de la ciutat. Hi ha activitats a tots i cadascun dels districtes i per a tots els públics, als vuit equipaments municipals de proximitat.

Aquest nou inclou moltes i diverses activitats -un total de 27 propostes- precedides de l’èxit d’inscripcions del darrer trimestre de l’any. De fet, en només 12 mesos, s’han triplicat el nombre de persones participants en els cursos i tallers municipals. En aquesta nova edició, es mantenen els tallers de més èxit i s'afegeixen noves que ha proposat la ciutadania per format un complet programa per a totes les edats. També s'inclouen activitats més pensades per a infants i joves, com és el cas dels tallers de manga, de maquillatge de carnaval i de pintura japonesa.

Inscripcions obertes del 8 al 18 de gener


A partir del 8 de gener es poden formalitzar als Centres Cívics del Singuerlín, Fondo, Llatí, Riu, Can Mariner, Raval, Can Franquesa i Oliveres

Oferta de tallers d'hivern 2019

Tallers de dansa afro fitness, manga, salut corporal, fes la teva ronyonera, cuina dels països de la mediterrània, maquillatge de carnaval, automaquillatge, hipopilates, anglès de supervivència, vine a teixir al Singuerlín!, acroioga, tècniques avançades de mitja, danses de la polinèsia, ioga dinàmic (vinyasa flow), fes la teva motxilla, pintura japonesa, dansa fitness (zumba), swing en solitari, ioguilates, easy english?, crea la teva llibreta o diari de viatge, pilates, marxa nòrdica, dansa fitness (zumba), l’art de parlar en públic, swing lindy hop, fitness cos i ment.

Més informació a:

www.tallersccgramenet.com

www.facebook.com/centrescivicssantacoloma