S'inicia la reurbanització d'una zona verda de 4.600m2 que ocupava l'escola Sant Just

La reurbanització dels carrers serà a plataforma única per donar preferència als vianants. Es preveu que les obres tinguin una durada d'uns 7 mesos. L' àmbit del projecte abasta uns 4.600 m2 i té un pressupost de 713.851,10 €.

Imatge virtual de la futura plaça i carrers adjacents

Dilluns que ve, 12 d'abril, està previst l'inici de les obres d'urbanització de l'espai en on es va situar l'antiga escola Sant Just i els seus carrers adjacents. L'àmbit d'aquesta intervenció urbanística arriba carrer Sant Just i el carrer Mossèn Jacint Verdaguer entre els carrers Roselles i Ramon Llull.

La reurbanització dels carrers en aquest nou entorn serà en plataforma única per donar preferència als vianants. La plaça a urbanitzar incorpora elements i sistemes que pertanyen a el món natural perquè els seus efectes positius sumin a el projecte urbà. Amb la nova plaça es pretén crear un espai inclusiu, integrador i accessible, dotat d'una gran zona central de jocs i una altra zona d'estada. La zona de jocs serà accessible gràcies a les variacions en la seva topografia.

Entre el carrer Sant Just i la nova plaça es preveu la plantació d'una cinquantena d'arbres d'espècies estacionals que permetin fer de filtre i ombra segons sigui necessari. Durant l'execució de les obres es tallarà el pas de vehicles al carrer Sant Just i al carrer Mossèn Jacint Verdaguer entre els carrers Roselles i Ramon Llull, donant accés únicament als vehicles dels veïns i veïnes i als serveis urbans imprescindibles. Es preveu que les obres tinguin una durada d'uns 7 mesos.