Ses Majestats els Reis d'Orient aterraran en helicòpter a Santa Coloma el proper 5 de gener

El proper dilluns 5 de gener a les 16.30 hs serà un moment molt especial per als nens i nenes colomenques i els seus acompanyants. Ses Majestats els Reis d'Orient i el seu seguisi arriben a Santa Coloma. Ho faran en helicòpter, que aterrarà a les Pistes d'Atletisme Antonio Amorós i es dirigiran al punt de partida de la cavalcada reial, l'Avinguda d' Anselm de Riu (entre l'Avinguda de Francesc Macià i el carrer de Victor Hugo), des d'on partiran les 12 carrosses  formades per més de 100 acompanyants de Melcior, Gaspar i Baltasar.

Com en cada edició, les cinc primeres carrosses seran les de Ses Majestats, inclosa la dels missatges reials i la carrossa dels regals. Enguany, s'afegiran al seguisi reial, l'Autobús commemoratiu TMB (Dodge 1940) del 25è aniversari arribada del Metro a Santa Coloma, la carrossa de l'Associació Fondo Comerç, i la resta  de carrosses són d'entitats colomenques -Grup de Joves de Singuerlín, Colla Vella de Diables (Carboners), Airiños da nosa Galicia, Casa de Aragón Virgen del Pilar i Capgrossos de Santa Coloma de Gramenet.

A la cavalcada s'estima que entre les 12 carrosses i el més de 100 integrants que hi participen, es lliuraran uns 3.000 caramels sense gluten.

Una altra novetat és el canvi de recorregut reial respecte l'any passat, en especial el punt de partida, que es trasllada a l'Avinguda Francesc Macià, donat les obres del projecte residencial i d'oci Cúbics de l'Avinguda Puig Castellar (anterior punt de partida). A més, enguany s'allarga el recorregut que faran Ses Majestats a la nostra ciutat fins arribar a la seva destinació final, a la Plaça de la Vila (21 hores). Amb la cavalcada  dels Reis d'Orient finalitza la Festa Major d'Hivern 2008 de Santa Coloma.

Recorregut 2009:

Av. Anselm de Riu, Av. Francesc Macià, Av. Santa Coloma, Av. dels Banús, C. Irlanda, Rbla. del Fondo, C. de Mozart, C. de Wagner, C. de Mossèn Jacint Verdaguer, C. de. Sant Just, Av. de la Generalitat, i Plaça de la Vila (veure mapa adjunt).

L'horari de Ses Majestats:

16 h. - 16.30 h.  Recollida de cartes per als Reis d'Orient a les pistes d’atletisme.

16.30 h.              Arribada dels Reis d'Orient en helicòpter. Pistes d’atletisme.

17.30 h.            Concentració carrosses: Av. Anselm de Riu (entre av. Francesc Macià i c. Victor Hugo).

18.00 h.             Sortida carrosses.

21.00 h.             Destí final de la cavalcada dels Reis: Plaça de la Vila.