Reforç de neteja viària per la caiguda de les fulles a la tardor

Amb l'arribada de la tardor i la caiguda de la fulla dels arbres dels carrers, per mantenir la neteja viària, l'Ajuntament posa en funcionament com en anys anteriors un servei extraordinari de manteniment.

Mentre que les deixalles tirats incívicament a la via pública sempre donen sensació de deixadesa i brutícia, la imatge dels nostres carrers plens de fulles és assumida per la ciutadania amb certa normalitat, però és un residu que també s'ha de gestionar correctament des dels serveis municipals de neteja. És per això que s'ha activat un pla especial d'actuació, que consisteix en incrementar els equips d'escombrada mixta en les vies arbrades.

La caiguda depèn, sobretot, d'episodis de vent i fred, de manera que la intensitat en el despreniment presenta certa imprevisibilitat; per això, el servei s'activarà i desactivarà, ajustant el nombre d'equips de recollida, per aconseguir un servei el més eficient possible, assegurant la retirada de les fulles en el menor temps possible, sense malgastar serveis quan la quantia és poc notable.