Pròximament començaran les obres del nou complex d'equipaments de Les Oliveres

La setmana que ve començaran les obres del nou complex de les Oliveres que suposaran una important dotació d'equipaments per a aquest barri. Sobre una superfície d'11.400 metres quadrats, a la carretera de la Font de l'Alzina, se'n construirà la comissaria de la Policia Local, un aparcament públic subterrani, un camp de futbol, un vestidor i una guarderia. Les obres les portarà a terme l'empresa municipal Gramepark.

El projecte bàsic, que incloïa la comissaria, l'aparcament i el camp de futbol, va millorar el mes d'octubre passat amb l'aprovació de dos nous equipaments (guarderia i vestidor). Finalment, el gener del 2009 es va aprovar l'estructura de l'obra que ara s'inicia.

Els equipaments

El camp de futbol, de 4.560m2, serà d'herba artificial i tindrà una grada per a 320 espectadors. D'altra banda, el complex esportiu (inclou 10 vestidors i el servei de bar cafeteria) tindrà 2.372 m2.
L'edifici de la Policia Local, de 2.700 metres quadrats, presenta la façana principal cap a la carretera de la Font de l'Alzina. L'aparcament públic subterrani —sota el camp de futbol— tindrà 4.876m2 i 166 places per a vehicles per al barri. El parc mòbil de la Policia Local, de 2.200m2, albergarà 52 places de cotxes i 20 de motos. La guarderia, finalment, ocuparà una àrea de 720 m2.
El pressupost total del complex és d'uns 14 milions d'euros.
La construcció d'aquests equipaments municipals suposarà la reurbanització de la zona i una millora substancial de la circulació i de l'accessibilitat dels vianants, gràcies a la instal·lació, entre d'altres coses, de dos trams d'ascensors i una nova escala mecànica.