Primeres Jornades de Programari Lliure a Santa Coloma de Gramenet

El dijous 16 d'octubre a les 18 hores l'alcalde de Santa Coloma Bartomeu Muñoz inaugura les Primeres Jornades de Programari Lliure Tecnolliure Linkat 2008 a l'IES Puig Castellar de la ciutat.

Les jornades estan organitzades conjuntament pels instituts d'educació secundària Terra Roja i Puig Castellar de Santa Coloma de Gramenet, amb la col·laboració del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya , l'Ajuntament colomenc i Linux Professional Institute, entre d'altres entitat públiques i privades.

Del 16 al 19 d'octubre, se celebraran debats i xerrades a càrrec d'experts en programari lliure i noves tecnologies, tallers de multimèdia i d'instal·lació de sistemes operatius, entre d'altres activitats obertes al públic. A més, els organitzadors han habilitat un espai amb 100 ordinadors connectats en xarxa amb el Sistema Operatiu Linkat 2.0 perquè els assistents coneguin i resolguin els dubtes sobre aquesta eina gratuïta.

L'objectiu de les jornades és la divulgació del Programari Lliure com a eina de cohesió social, avançar en la democratització de les noves tecnologies i reforçar les bones pràctiques informàtiques