Primera edició de l'Escola Universitària d'Estiu de Santa Coloma

L’Ajuntament en col·laboració amb la UB posa a l’abast de la ciutadania 20 pre-inscripcions gratuïtes, a partir d'aquest dilluns 10.

La Junta de Govern Local ha aprovat, el passat dimarts, el conveni de col·laboració entre l' Ajuntament, la Universitat de Barcelona (UB) i la Fundació Institut de Formació Contínua de la UB que permetrà la posada en marxa, aquest mes de juliol, de la primera edició de l'Escola Universitària d'Estiu, en el marc del projecte «Santa Coloma Ciutat Universitària» i del programa Els Juliols de la UB. Enguany, s'oferiran dos cursos: un especialitzat en alimentació i salut, i l'altre dedicat a la història del rock i alhora s'hi reservaran fins a un màxim de 20 places gratuïtes per a la ciutadania de Santa Coloma.
 
Els cursos d'estiu Els Juliols de la UB estan oberts a les persones majors de 16 anys, solen tractar temes d’actualitat i d’interès social i abracen diversos àmbits de coneixement. A Santa Coloma, els dos cursos, que es realitzaran a la Sala d'Actes del Centre d'Art Contemporani Can Sisteré, estaran impartits per docents del Campus de la UB i per professionals del món de la música. Les formacions porten per títol: «Tot el que vols saber sobre l'alimentació... ho pots preguntar aquí!» i «Santako school of rock. Història del rock, perspectiva social i cultural»; en aquest cas, una temàtica que s'ha programat per primera vegada tenint en compte que la música és una disciplina arrelada i vinculada a la ciutat.
 
Fins a vint places gratuïtes

L’Ajuntament en col·laboració amb la UB posarà a l’abast de la ciutadania 20 pre-inscripcions gratuïtes per a les persones empadronades a Santa Coloma i que estiguin interessades a assistir a algun dels dos cursos. Aquelles que vulguin participar, podran sol·licitar la pre-inscripció gratuïta en el web www.gramenet.cat/ciutatuniversitaria, a partir de dilluns 10 de juny a les 9h, així com per informar-se dels continguts de cadascun dels cursos i altres aspectes d’interès.