Presentació de les postals de Santa Coloma de Gramenet

Les fotografies han estat cedides pels membres de l'Associació Colomenca d'Aficionats a la Fotografia (ACAF). L'alcaldessa, Núria Parlon, i el president de l'ACAF, Pedro Justicia han presentat les postals a la sala de plens de l'Ajuntament.

La sala de plens de l'Ajuntament ha acollit aquesta tarda la presentació de les postals de Santa Coloma de Gramenet. A l'acte han participat l'alcaldessa, Núria Parlon, i el president de l'Associació Colomenca d'Aficionats a la Fotografia (ACAF), Pedro Justicia. També han assistit el Primer Tinent d'Alcaldessa, Esteve Serrano, i la Tinenta d'alcaldessa de Cultura, Petry Jiménez.

L'alcaldessa Núria Parlon ha afirmat que "aquestes postals són una gran eina per mostrar la bellesa de molts indrets de la ciutat. Per això cal agrair la disposició i col·laboració de l'ACAF en aquest projecte de promoció de la ciutat".

Per la seva part, Pedro Justicia ha volgut agrair "la tasca i amor cap a la fotografia dels socis i sòcies de l'ACAF. També vull donar les gràcies a l'Ajuntament i al seu personal per la seva col·laboració".

Es tracta d'un paquet de 20 postals amb imatges de 18 fotògrafs i fotògrafes de l'ACAF que han cedit l'ús al Departament de Promoció de la Ciutat de l'Ajuntament. Aquestes no estan a la venda al públic i es reparteixen a les diferents activitats que organtiza aquest departament sota la marca Gramenet Turisme.

Aquesta iniciativa és una de les primeres que s'han possat en marxa en col·laboració amb l'ACAF amb la qual s'està treballant en diferents projectes.