Amb motiu del Dia Mundial del Medi Ambient

Nova web del Refugi de Biodversitat

El nou espai natural del riu Besòs també estrena perfils a les xarxes socials.

El Refugi de Biodiversitat del riu Besòs ja té el seu espai propi a la xarxa. Amb motiu del Dia Mundial del Medi Ambient (5 de juny) s’ha estrenat el web refugibiodiversitat.gramenet.cat on la ciutadania pot descobrir tots els detalls d’aquest espai de referència per a la conservació i coneixement de la natura del riu Besòs. Un ampli contingut multimèdia permet conèixer el projecte de recuperació de la biodiversitat de flora i fauna dins del Parc Fluvial del Besòs, impulsat per l’Ajuntament, i finançat per la Fundación Biodiversidad amb el suport de l’AMB.

A més, s’hi poden trobar les activitats que es desenvolupen al Refugi i al seu entorn, seguir les notícies sobre l’evolució de la Fase 2 de la Renaturalització del Besós i endinsar-se en l’espai de participació ciutadana.

El web arriba acompanyat dels nous perfils del Refugi de Biodiversitat a 3 xarxes socials de referència, Instagram (@refugibiodiversitatscg), Facebook (Refugi de Biodiversitat) i X abans Twitter (@RefugiBioBesos).

El Refugi de Biodiversitat del riu Besòs a Santa Coloma de Gramenet (Fase 2), compta amb el suport de la Fundación Biodiversidad del Ministerio para la Transición Ecológica y el Reto Demográfico (MITECO) en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència (PRTR), finançat per la Unió Europea – NextGenerationEU.