Nova convocatòria del Cabal Musical

Des del 27 de juny i fins al 30 de setembre roman oberta una nova convocatòria per a participar en una nova edició d’aquest Cabal Musical, dirigit a joves músics residents a l'Eix Besòs i que correspon a l’edició 2022-2024.

Enguany, el projecte aposta per incloure formació i pràctica en l’àmbit de la dinamització sociocultural i reforçar la vinculació amb el territori Besòs.

Cabal Musical busca grups i músics joves, amb talent i ganes de millorar. Així doncs, els grups i les persones seleccionades treballaran durant 18 mesos amb professionals de la música, rebran acompanyament i formació i s'introduiran al sector. Cabal Musical és un programa d’acompanyament artístic amb els millors professionals que ofereix formació musical, artística i professional a més de la producció d’un EP, un directe, un videoclip i fotos promocionals. També la mentoria professional per a la promoció, comunicació i introducció al sector musical.

Requisits

  • Solistes o grups residents en algun dels barris o municipis de l’Eix Besòs:
  • L’Eix Besòs de Barcelona (Nou Barris, Sant Andreu i Sant Martí), Sant Adrià de Besòs, Badalona, Santa Coloma de Gramenet i Montcada i Reixac.
  • Ser major de 16 anys i menor de 35 en el moment de la finalització del termini per a presentar la sol·licitud de participació.
  • Els grups i solistes que es presentin no poden tenir cap contracte discogràfic en vigor.
  • No es podran presentar participants d’edicions anteriors del Cabal Musical.

La nova edició del Cabal Musical compte amb el suport dels ajuntaments membres del Consorci del Besòs i està gestionada pel Taller de Músics. Tota la informació i inscripcions a www.cabalmusical.cat