Nous jocs infantils a la plaça Olimpo

Les nenes i els nens de Santa Coloma poden acostar-se des d'avui a la plaça Olimpo on trobaran 4 noves zones infantils amb nous jocs per a totes les edats.

Per tal de millorar les instal·lacions, optimitzar l’espai disponible, i donar servei a les diferents franges d’edat segons la seva afluència, s'han definit 4 noves zones de joc sobre cautxú continu com a superfície de seguretat i esmorteïment:  una zona 1 per edats de 5 a 12 amb joc combinat amb tobogan doble; zona 2 per edats de 5 a 12 anys amb  tirolina amb dues plataformes de fusta accessibles amb rampes i esglaons; zona 3 per edats de 3 a 5 anys: joc combinat amb tobogan i joc amb rodons, timó i taulell; i zona 4 per edats d’1 a 5 anys amb caseta multijoc accessible i inclusiva.

Aquests nous elements tenen una major capacitat de jugabilitat, ja que permeten la interacció d'un major nombre de nenes i nens alhora.

El projecte de renovació dels jocs s'ha fet amb la participació de les persones usuàries de la plaça i les famílies de l'escola Torre Balldovina.

El pressupost de la retirada dels jocs existents i la substitució per uns de nous és de 53.400,93 euros (IVA inclòs).