L'Ajuntament inverteix 184.400€ en millorar diferents equipaments esportius

Les principals actuacions s'han fet al Pavelló Nou, Pavelló La Bastida, pistes Prat de la Riba i Camp de futbol Nou Municipal.

L’Ajuntament de Santa Coloma en el període estival ha realitzat diferents actuacions als equipaments esportius de la ciutat. A la coberta del Pavelló Municipa La Bastidal es fan treballs d’impermeabilització. Aquesta reforma té un cost  de 89.953,49€. La mateixa actuació es potarà a terme al Pavelló Municipal Raval durant el mes d’octubre.

D’una altra banda al Pavelló Nou,  que es va reinaugurar el passat 27 de març, s’ha completat la remodelació amb l’acondicionament de les dues sales polivalents. Una d’elles està destinada a la pràctica d’esports de contacte com les arts marcials i per aquesta raó s’ha instal·lat un tatami d’última generació a més de diferents complements. A l’altra s’ha canviat el terra de vinil per un nou parquet per a la pràctica de gimnàstica de manteniment i balls de saló.

Finalment a les pistes poliesportives de Prat de la Riba s’ha substituït el tancat perimetral del recinte per un de nou, s’ha posat un sistema d'alarma d'intrusió al camp de futbol Nou Municipal, s’han renovat les xarxes de protecció a les pistes de Nou Oliveres i a la seu social de la Petanca Can Calvet s’ha instal·lat un nou sistema de climatització.

El pressupost total d’aquestes obres de remodelació i millora és de 94.447,45€

 

Obert el període per demanar subvencions per a entitats esportives

Fins el dia 15 de setembre, resta oberta la convocatòria pública per a la concessió de subvencions a les entitats esportives, ampas i associacions d’aquesta ciutat per a l’any 2021, d’acord amb les bases publicades al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona.  La documentació haurà de ser emplenada, lliurada i registrada a les oficines de l’Oficina d’Informació i Atenció Ciutadana a l’Ajuntament. El termini d’execució de les activitats i projectes subvencionables en aquesta convocatòria és de l’1 de novembre de 2020 fins el 30 de setembre 2021 i la data límit de presentació de la justificació s’estableix el dia 11 de novembre de 2021.

 

Nou curs d’Activitats Gent Gran

El proper 27 de setembre s’inicia el nou curs 2021-2022 d’Activitats Físiques per a la Gent Gran en les disciplines de gimnàstica de manteniment, ioga, tai txi, balls en línia i marxa nòrdica.

Degut a que l’anterior curs, el 2020-2021 no es va poder desenvolupar amb normalitat,  totes les persones que van realitzar les activitats del curs 2019-2020 conservaran la seva plaça per a aquest proper curs.  La confirmació de continuar en el pròxim curs es realitzarà assistint a les classes en el seu mateix grup.  Es mantindrà la reserva de plaça per al nou curs fins el 30 d’octubre, a partir d’aquesta data, si no s’assisteix  o es confirma la continuïtat, s’entendrà que causa baixa de l’activitat. Per a qualsevol dubte amb el procés d’inscripció s’ha de contactar amb l’oficina de l’Associació Esport i Salut (AES), al Pavelló Nou, o trucar al telèfon 933867608.

Les quotes corresponents del curs es cobraran per domiciliació bancària. Si es desitja fer modificacions de grup o de les dades de domiciliació bancària, s’ha de passar per les oficines de l’AES, al Pavelló Nou, per fer el canvi o omplir un nou full d’ordre de domiciliació.

Les quotes per al pròxim curs 2021-2022 són:

·        QUOTA ANUAL (3 sessions/setmanals) 26,70 €

·        QUOTA ANUAL (2 sessions/setmanals) 17,90 €

·        QUOTA TRIMESTRAL (3 sessions/setmanals) 9,10 €

·        QUOTA TRIMESTRAL (2 sessions/setmanals) 8,40 €