L’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet inicia una campanya per impulsar els quioscs de la ciutat

Aquesta setmana l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, mitjançant l'acord amb l’Associació Professional de Venedors de Premsa de Barcelona i Província i amb la col·laboració de l’empresa municipal Gramepark SA, ha posat en marxa una campanya per promocionar i donar un impuls als quioscs de la ciutat.

La primera acció consisteix en el lliurament, per part dels quiosquers, de 15.000 borses reutilitzables als consumidors amb el lema “Quioscs de Santa Coloma, qüestió de cultura” .

Als propers mesos l’Ajuntament realitzarà diferents accions, que complementaran aquesta, per millorar i revitalitzar l’activitat d'aquest sector econòmic a Santa Coloma. Aquestes accions seran la resposta a les necessitats que els quiosquers de Santa Coloma, mitjançant l’Associació Professional de Venedors de Premsa de Barcelona i Província, transmetin al consistori, a partir de diferents reunions per al proper any.

En aquestes trobades es determinarà, entre d’altres aspectes, possibles noves ubicacions dels quioscs i l’ampliació del ventall de productes que actualment ofereixen aquests punts de venda de la ciutat.