Nova projecció

La Mostra Internacional de Films de Dones a Santa Coloma

Aquest dijous 22 es podrà visualitzar el film Espero tua (re)volta (Espero tu (re)vuelta) Eliza Capai. Brasil, 2019.

‘La Mostra es mou’, és una iniciativa que vol acostar al territori la Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona, en la seva 28a edició, amb una selecció de films que es podran visualitzar online de manera gratuïta amb inscripció prèvia a: lacibainfo@gramenet.cat. L’objectiu d’aquesta mostra és promocionar el cinema dirigit per dones, visibilitzant la cultura audiovisual femenina i projectant filmografies de directores d’arreu del món.

El cicle ‘La Mostra es mou’ a Santa Coloma, organitzat per La CIBA, Espai de recursos per a dones, innovació i economia feminista i l’Ajuntament, comptarà amb quatre sessions de cinema, aglutinades sota el fil conductor ‘Dones i Espais’. Una programació per reflexionar sobre com les dones transformen els espais on participen: transformant la història, la societat, la realitat; així com la necessitat de generar espais feministes que qüestionin l’androcentrisme amb què s’han concebut tant els espais físics (urbanístic, arquitectònic…) com els espais simbòlics (històrics, arxivístics…).

LA PROGRAMACIÓ

  • 8 d’octubre - Paris was a woman Greta Schiller i Andrea Weiss. Gran Bretanya, 1995.
  • 15 d’octubre - Tódalas mulleres que coñezo (Todas las mujeres que conozco) Xiana do Teixeiro. España, 2018.
  • 22 d’octubre - Espero tua (re)volta (Espero tu (re)vuelta) Eliza Capai. Brasil, 2019.
  • 29 d’octubre - The Archivettes Megan Rossman. Estats Units-Austràlia, 2018.

A les persones inscrites se’ls facilitarà un enllaç per correu electrònic i durant tot aquell dia podran veure la pel·lícula i la presentació que l’acompanyarà. Des de l’organització de la Mostra s’ha enregistrat un vídeo de presentació de cadascuna de les produccions programades per tal que el públic pugui veure-la, abans o després de la pel·lícula, a elecció de cada persona. Es tracta d’un vídeo en el qual una persona de l’equip de la Mostra parlarà en profunditat del film, donant claus interpretatives, contextualitzant-la, etc.