La Generalitat i l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet promouen 124 nous habitatges protegits a la ciutat

La Generalitat de Catalunya, mitjançant l’Institut Català del Sol (Incasòl), en el marc de col·laboració de la Llei de Barris ha presentat tres projectes per fer 124 nous habitatges protegits a l’illa dels nous jutjats i al carrer de Valentí Escalas de Santa Coloma de Gramenet. La promoció d’habitatges de l’illa dels jutjats permetrà reallotjar part dels veïns afectats per la connexió dels carrers de Valentí Escalas i de Listz al barri del Fondo-Eix Bruc.

En un acte celebrat aquest dimarts 25 d’abril a la sala de plens de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, l’alcalde de la ciutat, Bartomeu Muñoz, el secretari per a la planificació territorial del Departament de Política Territorial i Obres Públiques, Oriol Nel·lo, i el director de l’Institut Català del Sòl (Incasòl), Miquel Bonilla, han presentat els projectes de remodelació urbana i tres promocions d’habitatge protegit que construirà l’Incasòl a Santa Coloma de Gramenet.

L’Incasòl ha presentat la maqueta de la connexió dels carrers de Valentí Escalas i de Liszt, que inclouen la promoció de 38 habitatges de l’illa dels nous jutjats on es reallotjaran part dels veïns afectats. També s’ha presentat el primer avantprojecte de les dues promocions que es construiran al carrer de Valentí Escales i que tindran un total de 86 habitatges protegits.