La Diada a Santa Coloma

Aquest dissabte 11 es farà la celebració a la plaça de la Vila amb les tradicionals ofrenes florals.

Enguany es recupera la tradicional ofrena floral col·lectiva d'homenatge a la senyera que es realitza per commemorar la Diada Nacional de Catalunya. L'any passat es va haver d'anul·lar a causa de la situació d'excepcionalitat derivada de la pandèmia.

Tindrà lloc aquest dissabte, 11 de setembre, a la plaça de la Vila; a les 10 h es durà a terme l'Ofrena institucional i a les 10.30 h l'Ofrena de les entitats de la ciutat.

L'acte estarà presidit per l'alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet, Núria Parlon, i hi assistiran també els membres del consistori colomenc i una àmplia representació del moviment associatiu local. S'ha confirmat la participació d'una vuitantena 'entitats ciutadanes.

Durant l'ofrena floral sortiran els Gegants Vells, Silvestre i Coloma, que han estat exposats al vestíbul de l'Ajuntament des de la Festa Major d'Estiu.

Concert del Trio Capmany per la Diada

D'altra banda, aquest divendres 10, a les 19h, a l’Auditori de Can Roig i Torres el Trio Capmany interpretarà un concert de música de cambra en el tradicional concert de la Diada.

Entrades lliure accés a: teatresagarra.koobin.cat

I el dissabte 11 de setembre (12 h), als Jardins Can Roig i Torres, els Amics de la Sardana organitzen una Audició amb la Cobla Ciutat de Terrassa. Es podran reservar les entrades enviant un whatsapp al 666 086 247 o una hora abans de l’audició a la mateixa porta dels jardins.