La campanya de promoció del comerç arriba amb els llums de Nadal

Amb l’encesa dels llums de Nadal ha començat la campanya de promoció del comerç local que se celebra sempre coincidint amb aquestes festes. Enguany, l’Ajuntament incideix en la necessitat de fer les compres a la nostra ciutat i en la importància que té el consum responsable.

Així, es reactiva la campanya «Sóc de Santa Coloma, compro a Santa Coloma », que serà més visible a prop dels mercats municipals i servirà també per impulsar la grama, la moneda local digital. L’altra campanya que es recupera és «La bossa o la vida», que vol aconseguir un ús responsable de les bosses de plàstic per part de tothom. Aquest any s’incideix especialment sobre els mésgrans i els més petits de la família. Avis i nets trobaran uns tallers de creació d’art sostenible. Els dies 13, 14, 19 i 20 de desembre, artistes del Drap-Art’18, el festival internacional d’art sostenible, vindran a la Fira de Nadal colomenca. Els més petits hi gaudiran amb els tallers de creació, que s’impartiran al matí i a la tarda, amb la finalitat de crear consciència sobre la importància del reciclatge i l’impacte que té el plàstic a les nostres vides.

Precisament la Fira de Nadal s’obrirà aquest dissabte a la plaça del Rellotge i hi romandrà tot el mes de desembre perquè tothom pugui adquirir els productes nadalencs més típics. Unes altres activitats que cal remarcarsón el trenet turístic, que comptarà amb performances de l’Excèntrica en algunes parades; les estades del Pare Noel o dels patges reials en diversos punts de la ciutat; els inflables; el circuit de karts que es col·locarà per primera vegada a la plaça de la Vila; els tallers; les xocolatades; el circ de Nadal, etc. Moltes d’aquestes activitats estan organitzades per l’Agrupació del Comerç i la Indústria de Santa Coloma de Gramenet.