Ivette Nadal i Pascal Comelade obriran la temporada de l’Auditori

L’Auditori Can Roig i Torres, amb un nombre de persones usuàries estabilitzat al voltant de 20.000 l’any, ja té enllestida la programació d’aquest semestre que s'obre aquest divendres 25.

La nova temporada començarà amb un concert molt especial: el dia 25, la cantautora Ivette Nadal i l’inclassificable músic multiinstrumentista Pascal Comelade hi presentaran el disc Arquitectura primera, un experiment que inclou cançons noves i versions d’estrelles del rock com The Rolling Stones o PJ Harvei.

Durant les properes setmanes, l’Auditori acollirà tots els gèneres. La cantant nord-americana Tori Sparks seduirà el públic amb un so que barreja el folk, el rock i el blues. I del pop progressiu de qualitat, amb segell colomenc, se n’encarregarà El Argonauta. La música clàssica, denominació d’origen de Can Roig i Torres, estarà representada pel concert de violoncel i piano de Daniel Claret i Álex Ramírez, amb una integral dedicada a Beethoven. El solista Daniel Ligorio obrirà la Setmana del Piano. Hi actuaran també la Coral Cantiga i la formació de càmera Quartet Neuma. El pianista colomenc Àlex Alguacil, amb una classe magistral, protagonitzarà la cloenda de la temporada.

L’Escola de Música fa una tasca educativa molt important. En aquest sentit, cal destacar la nova convocatòria de l’Stage Musical, un instrument necessari per a l’ampliació de coneixements en què participa professorat de prestigi; la Primera Setmana d’Interpretació, que es realitzarà en espais com el Teatre Sagarra, les biblioteques, l’Auditori i altres ubicacions allunyades dels convencionalismes; els concerts de l’Escola; les Soirées Musicals, i la posada en escena de la cantata Carmina Burana, interpretada per la Banda de Música, la Coral Tanit i els Cors de Can Roig i Torres, que neix com a projecte interdisciplinar a l’Escola de Música.