IV Edició del Workshop de l'Oli d'Oliva

Enguany, el Workshop al Campus de l'Alimentació de Torribera porta per títol “Autenticitat i control de l’oli d’oliva, situació actual i nous enfocs”.

El proper 29 de maig de 2019  tindrà lloc la Quarta edició del Workshop Oli d'Oliva que tindrà lloc al Campus de l'Alimentació de Torribera de la Universitat de Barcelona (Santa Coloma de Gramenet). En aquest enllaç podeu trobar la informació relativa al programa i a la inscripció, esperant que el workshop sigui del seu interès.

Les inscripcions també es poden formalitzar des del següent enllaç 

Enguany, el Workshop porta per títol “Autenticitat i control de l’oli d’oliva, situació actual i nous enfocs” Podeu descarregar-vos el programa provisional aquí.

El programa del workshop contempla diverses eines que s’estan desenvolupant en l’actualitat per abordar la detecció de diversos tipus de frau. Es tractaran també les limitacions de les estratègies de control existents i serà un punt de trobada per compartir les estratègies analítiques que actualment estan en desenvolupament i debatre’n en taula rodona les avantatges i limitacions que es puguin preveure.

En anteriors edicions hem comptat amb uns 80-100 assistents procedents d’empreses i cooperatives, universitats, centres de recerca i organismes d’inspecció i control, per la qual cosa, el workshop ha estat també un espai de trobada i coneixença.