Grameimpuls mantindrà els serveis a la ciutadania durant l’estiu

Grameimpuls mantindrà els serveis a la ciutadania durant tot l’estiu. Al llarg del mes d’agost, les persones que necessitin assessorament en els àmbits de l’orientació laboral, la intermediació o l’emprenedoria podran contactar amb personal tècnic de l'empresa municipal.

En el cas del Servei d’Informació i Orientació Laboral, s’oferirà en modalitat telemàtica del 30 de juliol al 31 d’agost en horari de 9 a 14 h. Això vol dir que, durant aquelles setmanes, els usuaris i usuàries podran contactar a través del 93 466 15 65 amb el personal tècnic d’orientació que els oferirà assessorament en la recerca de feina i/o formació. Pel que fa al Servei d’Intermediació Laboral, oferirà assessorament a les empreses que necessitin cobrir vacants del 30 de juliol al 12 d’agost i del 23 al 31 d’agost de 9 a 14 h. Podran contactar mitjançant el telèfon 93 466 52 24. Les persones interessades en les ofertes les podran consultar a través de la pàgina web.

El Servei de Foment Empresarial romandrà obert i amb totes les activitats en funcionament, a excepció de la setmana del 16 al 22 d’agost. Per contactar-hi caldrá trucar al 93 466 52 24 o bé demanar cita prèvia a través de la pàgina web.