Els dies 16 i 17 d'octubre

Gala 12 mesos solidaris al Sagarra

Divendres 16 i dissabte 17 d'octubre, tindrà lloc la 'Gala 12 Mesos Solidaris', al Teatre Sagarra, amb l'objectiu de recaptar fons destinats a l'atenció de persones vulnerables de Santa Coloma de Gramenet.

Està organitzat per més de 40 entitats i establiments de diferents sectors de la ciutat, entre ells l'Ajuntament, que uneixen els seus esforços en benefici de les persones que més ho necessiten, i també per mostrar la seva solidaritat cap a les persones de el teixit associatiu que travessen una situació complicada per no poder realitzar la seva activitat a causa de la Covid-19.

La programació comptarà amb els artistes locals en directe Javi Jareño i Jose Antonio Juárez (dia 16, 20 h), i L'Estranya Parella i Jose Luis Lozano (dia 17, 20 h). La venda d'entrades (7 €) es realitza de dilluns a divendres, als matins en Integramenet, plaça de les Cultures (10 a 12 h), i per les tardes al Bar Yesterday, carrer Major, 24 (17 a 20 h ). Encara que no es pugui assistir, es pot contribuir comprant entrades no presencials en els punts de venda.