Es recupera una peça de l'escultura de la plaça Montserrat Roig

La Policía Local de Santa Coloma ha recuperat el llibre que tenia a les mans l’escultura de la plaça Montserrat Roig i que s’havia sostret en un acte vandàlic provocant danys de consideració a la figura. Les investigacions de la Unitat de Suport i Intervenció Ràpida (USIR) han permés localitzar aquesta peça en una empresa del carrer Magallanes de la ciutat.

Els establiments de tractament de metalls en virtut de la Llei 4/2015 estan obligats a registrar i reportar a les autoritats qualsevol objecte d’origen il·lícit. L’accés a aquesta base de dades per part de la USIR de la Policia Local ha estat clau per trobar el llibre que s’havia sostret de les mans de l’escultura de la plaça Montserrat Roig.

No s’ha pogut conèixer l’autoria d’aquest acte vandàlic però si s’ha prés declaració a la persona que es va trobar al carrer Irlanda la peça i que la va dur a una empresa de desballestament de residus sòlids situada al carrer Magallanes des d’on ha estat recuperada per retornar-la al seu lloc d’origen a la Plaça Safaretjos.

La Policia Local agraeix novament la col.laboració ciutadana i continua investigant per trobar l’autor o autors.