En marxa les Jornades per la Pau i la Cooperació

Un any més, el Consell de Solidaritat i Cooperació i l’Ajuntament posen en marxa les Jornades per la Pau i la Cooperació.

Enguany, degut a les normes sanitàries a causa de la Covid-19, totes les persones interessades podran participar en les activitats però només de manera virtual, a través del canal www.gramenet.cat/SantaColomaCoopera.

L’acte de presentació tindrà lloc el proper dijous dia 15 d’Octubre, a les 18:30 hores, amb la participació de l’alcaldessa de la nostra ciutat, Núria Parlon Gil i de la periodista Txell Feixas Torras, actual corresponsal a Orient Mitjà des de Beirut per a la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals. Per seguir-ho en directe cliqueu aquí

Durant els mesos d’octubre, novembre i desembre, es duran a terme més de 30 propostes virtuals vinculades amb els drets humans i la cultura de la pau, organitzades per l’Ajuntament, en sinergia amb les entitats de la ciutat que formen part del Consell de Solidaritat i Cooperació.

L’objectiu d’aquestes jornades és sensibilitzar a la ciutadania i dotar-la d’elements de reflexió, amb mirada crítica, sobre l’estat actual dels drets humans al món, com es difon la cultura per la pau i el respecte i el foment de la justícia social.

Fa 24 anys que es va posar en marxa el Consell de Solidaritat i Cooperació de Santa Coloma, un dels primers a Catalunya d’aquest tipus, i també un dels òrgans de participació més antics i amb més continuïtat de la ciutat. Des de llavors han participat una cinquantena d’entitats i al voltant de 350 persones.

El seu treball funciona per comissions, com la de les Jornades per la Pau i la Cooperació.

Podeu consultar tota la programació de les Jornades en aquest espai web.