En marxa el 63% de les accions del PAM

Quan es compleixen quatre mesos de l’aprovació del Pla d’Acció Municipal (PAM) de l’actual mandat 2020-2023, el 63% del total de les 302 accions previstes ja es troba en curs.

El PAM ha arrencat amb força amb 160 projectes començats (52,5 % del total), 32 noves accions de continuïtat (10,5%), que ja es compleixen en l’actualitat i de les que cada any es fa alguna iniciativa, i 107 accions programades per a un futur immediat (35%).

 A més, 3 de les accions programades per al mandat, ja han estat assolides completament. És el cas del nou Servei d’atenció integral i d’acompanyament a dones en situació de violència masclista, les obres finalitzades al Molí d’en Ribé i a la plaça de Pau Casals i a la reurbanització de la zona del carrer de Milà i Fontanals situada davant del Centre Cívic de Can Mariner.

A més, les 302 noves accions que componen el PAM van acompanyades per unes altres 107 accions de continuïtat que es desenvolupen de manera permanent des de mandats anteriors. En recollir-les en el PAM actual, l’Ajuntament renova el seu compromís de garantir la seva permanència entre les diferents polítiques municipals.

 És el cas del manteniment del programa d’aliments, la garantia de la cobertura del Servei de teleassistència, el manteniment dels preus populars a la cultura, les beques a les activitats de lleure educatiu, la millora constant de la neteja de la via pública i dels sistemes de recollida de residus, la consolidació de la Borsa jove de lloguer o els plans d’ocupació, per exemple.

Les dades de compliment del PAM, a desembre del 2020, es poden consultar també per eixos i accions al web municipal: www.gramenet.cat/ajuntament/accio-degovern/pam-2020-2023.