El Sagarra celebra el seu 25è aniversari com espai escènic de referència de Santa Coloma

La seva dimensió artística i la qualitat de la seva programació el situa com un dels espais culturals principals al nostre entorn metropolità. El programa d’aquesta tardor inclou un cicle de Teatre d’Aprop a la Sala Miquelet i un bo molt econòmic per a les seves cinc funcions.

Al llarg d’aquests 25 primers anys de vida, el Teatre Sagarra s’ha consolidat com l’espai escènic referent no tan sols a la nostra ciutat. És per mèrit propi un dels equipaments culturals de primer ordre dins l’Àrea Metropolitana de Barcelona, gràcies al conjunt de propostes teatrals i musicals que l’han situat en un lloc preferent del públic local i el forà.

Pel que fa a la programació estable d’aquesta tardor al Teatre Sagarra, s’iniciarà el diumenge, 4 de setembre, coincidint amb la Festa Major d’Estiu. Serà amb el televisiu Quim Masferrer (El foraster de TV3) i el seu muntatge ‘Bona gent’ on el públic és el veritable protagonista.

‘L’Adversari’ amb Pere Arquillué i Carles Martínez dirigits per Julio Manrique, una adaptació teatralitzada de la cèlebre novel·la d’Emmanuele Carrère, serà un dels plats forts d’aquest programa (28/9), una de les coproduccions en les quals participa el Sagarra. L’altre és Pares Normals, la primera comèdia musical dels  Amics de les Arts dirigida per Sergi Belbel (12 i 13/11).

Un cop més, el programa inclou els especials del Sagarra  i el cicle Sagarra Comedy que comptarà amb l’actuació del també televisiu David Fernández (9/12). L’escena local omplirà de talent colomenc l’escenari amb les companyies Cocoteva, Clis Clis i Nyac i L’Excèntrica.

Altres espectacles com ‘Frank. La increïble història d’una dictadura oblidada’, XIX Premi Llibreter d’Àlbum il·lustrat 2018, arribaran amb la tardor a l’escenari, com ho farà un dels festivals amb més caliu de tot l’any, el FITI, la fira de teatre inclusiu, que celebrarà la seva XII edició del 24 al 27 de novembre.

La Miquelet Re-presenta

La sala petita del Sagarra, la Miquelet, obre un nou cicle de Teatre d’Aprop ‘La Miquelet Re-presenta’ amb cinc espectacles entre setembre i novembre on el públic es troba a tocar de l’escenari. Un format mínim i senzill que permet als espectadors gaudir de cada detall i matís dramàtic dels personatges i de la veracitat i el realisme en la interpretació dels actors. El cicle s'obrirà amb ‘Miss Cosas y yo’ (30/9) a la qual seguirà ‘Ana y Serafín, inquilinos de la periferia’ (9/10), ‘Pruna’ (15/10), ‘Kentucky ha mort’ (4/11) i ‘Carrer de Txernòbil’ (18/11). Cada funció tindrà una entrada de 10 € encara que es podrà optar per un bo de 30 € per a les 5 funcions.

Tindrem també en el programa de tardor el concert de ‘Barcelona Gay Men’s Chorus’ (14/10), inspirat en la tradició de cors LGTBI+ anglosaxons i, finalment, l’ entrega dels Premis de Teatre Breu (16/10) del col·lectiu Carro de Baco.  No oblidem, que al programa també hi ha un lloc reservat pels especials adreçats a tots els públics així com espectacles de caràcter familiar.

En definitiva, una proposta diversa, de qualitat i a la vegada adreçat a tota mena de públic que els farà, ben segur, gaudir un cop més del seu Teatre Sagarra.

Entrades: A la taquilla del Teatre Sagarra el divendres de 10 a 14h i de 17 a 20 h (l'agost romandrà tancat) i a teatresagarra.koobin.cat