El Pompeu Lab estrena nova programació per aquest trimestre que serà només virtual

Després de més de sis mesos sense oferta formativa, a causa de la pandèmia originada per la Covid-19, el Centre de Co-creació i Participació Ciutadana Pompeu Lab presenta nova programació virtual per a l'últim trimestre del l'any.

L'oferta d'activitats està dirigida a diferents públics i és gratuïta, però és imprescindible la inscripció prèvia a el telèfon 93.499 82 91 (només tardes) .O per mail a: pompeulab@gramenet.cat

Una de les propostes més interessants són els Tallers Fab Lab, dirigits a joves i famílies, en els quals es proposarà el disseny de diferents prototips que, posteriorment, el centre produirà i enviarà als i les participants. Es podrà dissenyar una samarreta de màster maker (17/10, 11 h), un Memory familiar (14/11, 11 h) de fusta, i un cartell lluminós (2/12, 18 h) fet a partir de fusta amb llums LED a l'interior.
Les i els gamers podran gaudir d'un Torneig virtual de Fortnite en valors (15/10, 19 h; 24/10, 12 h; 20/11, 19 h; 28/11, 12 h), un joc multiplataforma en el qual poden jugar fins a 100 participants, amb l'objectiu d'aprendre valors, exercitar la intel·ligència per sobre de qualsevol forma de violència i progressar en el joc per aconseguir ser l'última persona supervivent a l'illa en la qual s'ambienta el joc. El torneig es desenvoluparà en 4 sessions de 2 hores, i guanyarà qui aconsegueixi sumar més punts al llarg de totes les partides. El premi serà una Play Station 4.

La Gimcana des del meu sofà (De l'19/10 a l'6/11) és una proposta pensada per a majors de 55 anys en català i castellà. Les persones inscrites rebran a casa (lliurament sense contacte) un quadern de proves que hauran de completar. Hi haurà premis per a la persona guanyadora i dos premis secundaris que s'atorgaran per sorteig.

I dirigit a tots els públics, es realitzarà l'escape room Enjoying Santako (8/10, 18.30 h), a què es podrà inscriure de manera individual o en grup. Estarà ambientat a Santa Coloma i basat en escenaris similars a la sèrie Stranger Things. També pensat per a tots els usuaris d'internet, tindrà lloc la xerrada Que no et puguin canviar la configuració (8/10, 18.30 h), a càrrec de Patricia Lorente, experta en màrqueting de producte, sobre com realitzar compres segures online, reclamar, o fugir de els spams, prevenció enfront de les mentida news, mètodes anti-phishing, etc