El lliurament de premis tanca la primera edició de la Gimcana de les Llengües

Dimarts 21 es va posar punt i final a la Gimcana de les Llengües amb el repartiment dels premis als 26 primers classificats. Més de 200 persones participen en aquesta primera edició.

 

L'acte el va obrir la Susanna Navarro, directora de L'Heura, que va destacar que el 2008 havia estat designat Any Internacional de les Llengües i que l'origen de la Gimcana s'emmarcava dins d'aquest context. Posteriorment, Montserrat Olivés, tinent d'alcalde de Cultura i presidenta del Consell de Centre de L'Heura, va fer referència a l'increment de persones provinents d'altres continents que s'han establert a Santa Coloma de Gramenet. En aquest sentit, Olivés va encoratjar els assistents a continuar amb els objectius de la Gimcana: interessar-se per la diversitat lingüística que ens envolta i alhora ensenyar als nouvinguts el català per fer-lo llengua comuna de l'àmbit públic. Finalment, Josep Roig, director de l'oficina de ”la Caixa”de la plaça de la Vila, va emfasitzar la importància de donar suport als projectes que fomentin la convivència i la inclusió social en un moment de profunda transformació social i demogràfica del país.

L'acte el van cloure Alicia Jerez i José Requena, els dos primers classificats de la Gimcana, que van explicar algunes de les anècdotes que els havien succeït durant la celebració del concurs. Al mateix acte es va procedir al sorteig dels premis entre el guanyadors que havien empatat.

La Gimcana de les Llengües, organitzada pel CNL L'Heura de Santa Coloma, es va portar a terme durant cinc setmanes en aquesta web municipal. Aquest ha estat el primer concur on-line desenvolupat al portal colomenc.

sorteig dels guanyadors

Josep Roig, Montserrat Olivés i Susanna Navarro