El cicle de Memòria Històrica al Teatre Sagarra

Un espai de reflexió ple d’activitats culturals a l’abast de tothom, les quals estan destinades a generar consciència col·lectiva i difondre diferents esdeveniments de la nostra història més recent, per a moltes persones, encara desconeguda.

En el marc d’aquest programa, des del Teatre Sagarra, us volem oferir un seguit de propostes que no deixaran indiferents a ningú. Propostes amb contingut crític, que pretenen oferir una mica de llum sobre algunes qüestions concretes que formen part del nostre passat més obscur.

Dijous 6 de maig de 2021, 20h

Representació de l’obra de teatre “MOLOTOV”
Fill de camperols andalusos va haver d’emigrar a Sabadell. Jove, tímid, però ple de coratge, va acabar escollint el camí del compromís polític. La clandestinitat li va imposar una vida encara més austera fins a l’extrem d’obligar-lo a renunciar al contacte amb els qui l’estimaven. Va seguir els seus ideals fins a ser assassinat.
Aquest muntatge teatral de David Pintó i Joan Valentí,  està basat en el llibre Caso Cipriano Martos del periodista Roger Mateos , on es reconstrueix la història d’aquest militant antifranquista mort el 1973.
“Molotov” és un muntatge teatral sobre la vida de l’activista en qüestió, mort després d’ingerir  un còctel Molotov durant un interrogatori policial.

Entrada gratuïta, accedeix a la teva entrada a través de la plataforma koobin