El centre Ecometròpoli enceta la programació de tallers mediambientals per a aquesta tardor

Aquest diumenge arrenca la programació d'educació ambiental del centre Ecometròpoli prevista per a aquesta tardor.

Enguany, es portaran a terme una cinquantena d'activitats medioambientals amb què famílies, infants i persones interessades tindran l'oportunitat d'aprofundir en el coneixement de l'entorn natural i de la nostra biodiversitat.

Com és habitual, es manté la proposta d’activitats, gratuïtes i adreçades a tots els públics, tant al Centre d’Educació Ambiental Ecometròpoli com a l’Aula Ambiental de Can Zam Isabel Muñoz i la Jugateca del Parc del Molinet.

Enguany, caldrà inscriure's als tallers dues setmanes abans de la data del seu inici per tal de garantir un nombre limitat de persones participants. També, es mantindran les mesures de prevenció sanitària establertes per evitar el contagi de la Covid-19, com és el respecte a la desinfecció de mans, el manteniment de la distància de seguretat i l´ús per part de tothom de les mascaretes.

Descoberta de la biodiversitat

La organització torna a oferir activitats de coneixement de la biodiversitat, que solen gaudir de bona acollida com és la sortida crepuscular naturalista (18 de setembre, de 18.30 a 22 h, a l'Aula Ambiental de Can Zam Isabel Muñoz), el seguiment de la migració des del Puig Castellar, al Parc de la Serralada de Marina (20 de setembre, de 9.20 a 13.30 h) o els tradicionals anellaments d’aus (4 d'octubre, de 10 a 14 h, al Parc Fluvial del Besòs).

Setmana de la mobilitat sostenible

També, amb motiu de la celebració de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, que té lloc del 16 al 22 de setembre, s'ha organitzat un taller de construcció d’un cotxe solar, (20 de setembre, a les 11.30 h, a Ecometròpoli). 

D'altra banda, s'han programat tallers dedicats a la vida d'animals com són les formigues (17 d'octubre, a les 11.30 h, a l'Aula ambiental de Can Zam Isabel Muñoz); les marietes (20 de setembre, 11.30 h, a la Jugatecambiental del Parc del Molinet), i els eriçons (25 d'octubre, a les 11.30 h, a Ecometròpoli), entre d'altres. 

Inscripcions: al Centre d’Educació Ambiental Ecometròpoli per telèfon (618 007 230). L' horari d’atenció al públic és de dilluns a divendres, de 9 a 14 h.