El Centre Comarcal d’Animals de Companyia del Barcelonès tindrà un estand a l’Animaladda

El Saló se celebrarà els dies 26, 27 i 28 d’octubre al Palau Sant Jordi

El Centre Comarcal d’Atenció d’Animals de Companyia del Barcelonès (CCAAC) estarà present a la 3a edició del Saló pel Benestar i la Defensa de l’Animal Abandonat (Animaladda), que se celebrarà a Barcelona els dies 26, 27 i 28 d’octubre sota l’organització de la Asociación Defensa Derechos Animal (ADDA). El Consell Comarcal del Barcelonès, que gestiona el CCAAC en virtut del conveni subscrit amb els Ajuntaments de Badalona, Sant Adrià de Besòs i Santa Coloma de Gramenet, ha pres la iniciativa de participar en aquest certamen. Els Ajuntaments d’aquests tres municipis també seran presents a l’estand del CCAAC a l’Animaladda, on oferiran als visitants informació sobre les campanyes i activitats que duen a terme en els seus respectius municipis en relació amb els animals de companyia.
L’Animaladda té caràcter anual i contempla la promoció de l’adopció dels animals domèstics abandonats com un dels seus principals objectius. Així, el CCAAC portarà a l’estand part dels animals que hi ha al centre, on els visitants els podran adoptar in situ. Per a facilitar encara més aquestes adopcions, es podrà consultar a l’estand del Consell Comarcal del Barcelonès la totalitat del cens de gats i gossos acollits al CCAAC. Aquest cens també és pot consultar habitualment a la web del centre .
D’altra banda, a les persones que decideixin adoptar un animal del CCAAC durant l’Animaladda, se’ls aplicarà una important bonificació en les taxes que es cobren habitualment per aquest concepte.
La 3a edició del Saló pel Benestar i la Defensa de l’Animal Abandonat, obrirà les seves portes el divendres 26 d’octubre a les 13 hores, a la Sala Barcelona-‘92, annexa al Palau Sant Jordi, a la ciutat de Barcelona, on restarà obert fins el diumenge al vespre. L’horari d’obertura al públic serà  de 10 a 20 hores, ininterrompudament.