Ecometròpoli continuarà al juliol amb la proposta d'activitats 'Aprèn a casa'

«Aprèn a casa amb Ecometròpoli» ha permès donar continuïtat al Programa d’activitats de caps de setmana que s'oferia habitualment.

Arran del confinament, el Centre d'Educació Ambiental Ecometròpoli va posar en marxa la iniciativa «Aprèn a casa amb Ecometròpoli» per tal de donar suport a les familias amb infants, Tot proporcionant els recursos educatius però també lúdics mitjançant la subscripció a la newsletter de l'centre. La proposta, que ha rebut molt bona acollida, continuarà durante aquest mes de juliol.

«Aprèn a casa amb Ecometròpoli» ha permès donar continuitat a el Programa d'activitats de caps de setmana que s'oferia habitualment i que, enguany, s'havia hagut d'anul·lar a causa de l'Estat d'alerta sanitària provocada per la Covid-19. Fins ara, s'han publicat ja una vintena de newsletters amb temes molt variats, com: plasmar tics a la mar, les orenetes, el cambio climàtic, els pandèmies, hologrames o els serps.

Les persones interessades han rebut, des del pasado 27 de març, dues publicacions setmanals sobre temes relacionats amb el medi ambient, amb un llenguatge planer i entenedor, per tal que a els nens i nenes puguin entendre'l. També, s'han proposat activitats practiques, com manualitats o experiments. Per subscriure-s'hi, cal contactar amb ecometropoli@gramenet.cat. També es poden veure totes les publicacions a l’apartat Ecometròpoli d'aquest web municipal.

Casals d'estiu

D'altra banda, el Centre d'Educació Ambientals tal Ecometròpoli obre per donar suport, un any més, als centres d'estiu que es desenvolupen a la nostra ciutat. En aquest sentit, l'Ajuntament posa a disposició dels i les alumnes participants un programa d'activitats en tres espais principals: el Parc de la Serra de Marina, el Parc Fluvial de l'Besòs (coneixement dels espais i de la seva fauna i flora) i, finalment, l'Espai de Mobilitat Sostenible i segura de Ecometròpoli.