Darrer repartiment d'invitacions solidàries per al Rock Fest 2024

Cal fer reserva de cita prèvia a www.grameticket.cat a partir d'aquest dijous 27.

Els propers dies 4,5,6 i 7 de juliol Santa Coloma serà escenari d'una nova edició del festival Rock Fest. Al parc de Can Zam es podrà gaudir de les actuacions en directe de bandes llegendàries com Pantera, Europe o WASP.

Com en les edicions anteriors es possibilita que 1.400 persones de la ciutat puguin assistir gratuïtament a la jornada del divendres 5 de juliol, en una gran jornada de rock dur que inclourà actuacions de grans estrelles com WASP, KK's Priest, Warcry o els colomencs Motosierras.

Les persones interessades s'hauran d'inscriure prèviament en una llista habilitada a aquest efecte i participar en una acció vinculada al Programa Municipal d'Aliments Solidaris, amb la qual s'ajuda a cobrir l'alimentació d'aquelles persones i famílies de la ciutat amb dificultats econòmiques. S'estima que amb aquesta acció es podran recaptar més de cinc tones d'aliments que aniran destinats a famílies sense recursos.

Els colomencs i colomenques que vulguin optar a formar part d'aquesta llista hauran de:

Com a primer i indispensable pas, concertar dia i hora en el web www.grameticket.cat des de dijous 27 de juny a les 19 h. 

Una reserva de cita prèvia permetrà un màxim de dues inscripcions per gestió, duta a terme obligatòriament per persona major de 18 anys.

S’haurà d’acreditar de forma obligada que les persones interessades a inscriure’s i els seus acompanyants són veïns i veïnes de Santa Coloma amb els DNI's o passaports originals. No s'admetran ni fotocòpies ni fotografies al mòbil.

Fer una aportació d’aliments. En aquesta ocasió es demana específicament que s’aportin

  • 1 litre d'oli d'oliva
  • 3 litres de llet
  • Pack de llaunes de tonyina o sardines
  • 1 pot de llegum cuita
  • Productes higiene bucal i femenina
  • 1 gel ducha o xampú

L’aportació haurà de ser doble en cas que s’inscriguin dues persones en el tràmit.

Una vegada dut a terme el procés de cita prèvia, el recapte d'aliments i la inscripció a la llista de persones convidades es duran a terme al local situat al passeig de Llorenç Serra, 49.

  •  L'1 de juliol, de les 10:00 i fins la 13:30 hores i de les 16:30 i fins a les 20:00 hores.