Continua obert el termini per optar a un pis a Miguel Hernández

Fins al pròxim 30 de juny de 2021, continua obert el termini per inscriure en el Registre de Sol·licitants d'Habitatge Públic de Catalunya i optar a un habitatge accessible en la promoció d'habitatges dotacionals per a majors de 65 anys situades a l'antiga escola Miguel Hernández.

Es tracta d'habitatges integrades en la comunitat i amb els serveis i suports necessaris per a mantenir l'autonomia personal i la prevenció de situacions de soledat i aïllament no desitjat.

Els habitatges

Són habitatges dissenyats per a gent gran, sense barreres arquitectòniques i adaptades a les seves necessitats. Hi haurà dos tipus de pisos: 43 seran de tipus 'Accessible', per a una o dues persones (40 m²-42 m²). Disposen d'una zona oberta formada per una sala menjador-cuina, una habitació doble, un bany i una terrassa; i 5 són de tipus 'Adaptat', per a una persona amb problemes de mobilitat reduïda (44 m²-48 m²), i compostos per una sala menjador-cuina, una habitació doble i un bany accessible.

El lloguer s'adaptarà als ingressos de les persones adjudicatàries, i serà l'equivalent a l'30% dels ingressos de la unitat de convivència, amb un màxim de 350 euros mensuals.

Més informació a l'Oficina Local d'Habitatge: www.gramepark.cat / 93 392 47 45