Continua el programa d'activitats mediambientals de tardor

Aquesta tardor s'han programat una trentena d’activitats mediambientals per tal que tothom tingui l’oportunitat d’aprofundir en el coneixement de l’entorn natural i de la biodiversitat.

El nou programa d’activitats gratuïtes es desenvoluparà al Centre d’Educació Ambiental Ecometròpoli, a l’Aula Ambiental de Can Zam Isabel Muñoz i la Jugateca del Parc del Molinet.

Les propostes previstes incorporen mesures sanitàries per protegir-se de la COVID-19.  Enguany caldrà inscriure’s als tallers dues setmanes abans de la data del seu inici per tal de garantir un nombre limitat de persones participants.

El cicle d’activitats mediambientals continua aquest cap de setmana:

Divendres 22 d'octubre
RERE LA PISTA DELS ANIMALS NOCTURNS
De 20 a 22 h - Ecometròpoli
Voleu conèixer la fauna que habita a Santa Coloma de Gramenet? Sabeu reconèixer els rastres i les petjades d’aquests animals? Veniu a l’itinerari guiat per en Javi Oliver, biòleg i naturalista, a l’entorn d’Ecometròpoli i la Serralada de Marina. Recordeu portar roba i calçat cómodes

Dissabte 23 d'octubre
L’ART DEL RIU: EL PEIX QUE ES MOSSEGA LA CUA
11.30 h - Aula ambiental de Can Zam Isabel Muñoz
De la mà de l’inge Nouws realitzarem una manualitat sobre el nostre riu i els animals que hi viuen amb materials reciclats. Aconseguirem fer unes anguiles per a decorar la nostra habitació.

Diumenge 24 d'octubre
EXPERIMENTEM L’EMERGÈNCIA CLIMÀTICA
11.30 h - Ecometròpoli
L’emergència de la situació climàtica ens obliga a modificar els nostres hàbits. Mares, pares, avis, àvies, nenes i nens... tots junts per salvar el planeta. Amb el Centre d’Estudis de la Natura del Barcelonès Nord farem experiments i discutirem, proposarem, imaginarem el món del 2030.

Per a les 3 activitats, cal inscripció prèvia: 618 007 230 / ecometropoli@gramenet.cat