Comença la urbanització de c. Baró i c. Mare de Déu dels Àngels

Durant la propera setmana està previst l'inici de les obres d'urbanització dels carrers Baró (entre Mare de Déu dels Àngels i Pallaresa) i Mare de Déu dels Àngels (entre Baró i passeig Salzereda).

La reurbanització dels carrers serà a plataforma única per donar preferència als vianants; incorporarà nous elements de mobiliari urbà, el soterrament de les instal·lacions aèries de companyies de serveis, i la substitució de la xarxa d'enllumenat actual per una molt més eficient.

La urbanització en plataforma única amb la plaça existent a la cantonada de Baró amb Mare de Déu dels Àngels pretén crear un espai inclusiu, integrador i accessible. En l'àmbit d'actuació es preveu plantar 3 unitats de l'arbre Pyrus Calleryana Chanticleer i 5 unitats de l'arbre Citrus Aurantium.

Durant l'execució de les obres es prohibirà el pas de vehicles, donant accés als veïns i les veïnes i als serveis urbans necessaris.

Està previst que les obres tinguin una durada d'uns 5 mesos. L'àmbit d'el projecte abasta al voltant de 1.800 m2 i el projecte ha estat adjudicat per un import de 258.323 €.

  • Àmbit de el projecte 1.800 m2
  • Durada prevista 5 mesos
  • Inversió 258.323 €