Carnaval 2007, quan tot és possible i tot s’hi val!

Aquest cap de setmana se celebra el Caranaval amb dues novetats importants. La primera fa referència a l'horari, que serà més compacte perquè  tothom gaudeixi de l'espectacle fins al final i sense cap tipus d’interrupcions. La segona és el deliciós ranxo per a 1.500 persones amb què el Rei Carnestoltes convidarà els assistents per escalfar l'estomac i seguir la festa.
Entre altres ingredients, el ranxo comptarà amb 50 kg de botifarra, 40 kg de cua de porc, 40 kg de careta, 40 kg. de cansalada, 65 kg de cigrons, 20 kg de patates o 50 kg de fideus. Aquest menjar se servirà a la plaça de la Vila, dissabte al vespre, un cop acabi el recorregut de les comparses i el Rei Carnestoltes prengui possesió del seu mandat.
La desifilada començarà a la plaça del Rellotge (17.30 h) amb la tradicional concentració  —s’espera que hi participi una veintena de comparses—. A les 18.30 h, i en um ambient de disbauxa, començarà la desfilada. El recorregut serà aquest: plaça del Rellotge, carrer de Mn. Jacint Verdaguer, carrer de Sant Just, avinguda de la Generalitat i plaça de la Vila.
El Carnestoltes, pujat a un carruatge de cavalls  i envoltat de la comparsa oficial que portarà vestits d’època, serà rebut per les autoritats locals i donarà pas al seu efímer regnat. Un concert de Dúmbala Canalla, el lliurament de premis del concurs de comparses (més artística, més original, més marxosa) i disfressa individual i la degustació del ranxo completaran la jornada. A la plaça es repartirà un miler de carotes amb la figura d’un diable. 

Carnaval infantil i als instituts
La festa de Carnaval comença divendres  (11h) amb la trobada dels alumnes i professors dels instituts al parc d’Europa, on hi haurà un concurs de disfresses i una festa animada per un dj.
Finalment el diumenge 18 de febrer serà el torn del Carnaval infantil. A les 12 del migdia (plaça de la Vila) els més petits podran gaudir de l’espectacle “Puja aquí dalt i balla”, de Pep López.

Programació del Carnaval