Canvi en les parades de taxi de la ciutat

Des de l’Ajuntament de Santa Coloma s’ha aprovat la modificació de l’actual parada de taxi que hi ha al carrer Irlanda, davant del número 102, per una nova que se situarà a la rambla Sant Sebastià número 59 a la cruïlla amb el carrer Irlanda. Aquest canvi s’enmarca en el conjunt de mesures que en el context de la pandèmia s'adopten amb l'objectiu d'augmentar la capacitat de les parades i millorar la seva situació.

La nova parada tindrà una capacitat per aproximadament 4 taxis. El canvi respon a la voluntat d’optimitzar el funcionament de les reserves, suprimint una parada existent que no presentava ni oferta ni demanda, per una de nova situada en un punt més cèntric on es preveu una major afluència de possibles usuaris/es.

D’aquesta manera l’Ajuntament atén les demandes sorgides per part del sector del taxi que pretén afrontar en millors condicions les conseqüències derivades de la crisi sanitària.

Al marge de la creació d’aquesta nova parada a la rambla Sant Sebastià 59,  cantonada amb carrer Irlanda,  i l’anul·lació de la que hi ha al carrer Irlanda 102 on no hi havia taxis en espera, es vol resoldre la situació de cua detectada al tram del carrer Sant Carles, entre el passeig Llorenç Serra i el carrer Francesc Viñas. En aquest punt es troben taxis en espera per poder accedir a la parada de Llorenç Serra quan està plena com a resultat de la falta de demanda.