Arriba una nova edició del Rock Fest

Es tracta del major esdeveniment dedicat al hard rock i el heavy metall del país. Com en altres edicions, 1.600 colomencs assistiran gratuïtament a una de les jornades del festival.

Després de la pandèmia, torna el festival de rock dur i heavy metall més gran que se celebra a tot l'Estat. És el Rock Fest i porta a la ciutat les millors bandes mundials i les més influents de la història d'aquestes disciplines. Més de 40 bandes formen part del cartell d'aquest any repartides durant els tres dies de festival; 30 de juny i 1 i 2 de juliol al Parc de Can Zam.

El festival acull la gira de comiat de Kiss, com a cap de cartell. La banda liderada per Gene Simmons i Paul Stanley s'acomiada dels escenaris després d'una espectacular cursa de gairebé mig segle. També aterren al Rock Fest Judas Priest amb la seva aclamada gira '50 Heavy Metal Years' per celebrar les seves cinc dècades al capdamunt del panorama Heavy Metal.

Manowar és una altra de les grans bandes a destaques dins del cartell així com el pare de la teatralització sobre l'escenari, Alice Cooper, amb el seu Shock Rock i el seu ram de clàssics contemporanis.

El millor Thrash Metal estarà representat per Megadeth. Des de Dinamarca arribaran Mercyful Fate amb dos concerts exclusius al Rock Fest. El metall simfònic estarà representat pels finesos Nightwish.

Altres importants bandes presents seran Dropckick Murphys, Blind Guardian o els veterans Saxon. El cartell es completa amb trenta bandes més entre les quals estaran Accept o UFO amb el seu comiat dels escenaris.

Com en altres edicions, gràcies a les entrades solidàries, 1.600 colomencs hi assistiran gratuïtament després d'inscriure's i aportar un paquet de productes bàsics que es recolliran gràcies al programa municipal de recapte d'aliments.