Arriba la Diada de la Primavera als barris de Raval i Fondo

Aquest cap de setmana se celebra la Diada de la Primavera, la festa de la convivència i la diversitat a Santa Coloma, que enguany tindrà lloc a dues ubicacions de la ciutat, en horari de 10 a 14 h: el parc dels Pins del Raval (dissabte, 18) i la plaça del Rellotge del barri del Fondo (diumenge, 19).

Es tracta d’una activitat comunitària que aplega els esforços de més de 30 serveis i entitats de la ciutat i de l’Ajuntament per oferir un programa d’activitats per compartir i gaudir del cap de setmana als barris de Raval i Fondo. La iniciativa, a més, reforça la relació de les persones del barri amb el seu entorn, el sentiment de pertinença, i la percepció i identificació positiva de la diversitat cultural.

Per a aquesta ocasió, s’ha organitzat un programa amb més de 35 propostes col·laboratives, culturals, educatives i lúdiques dirigida a tots els públics. Al barri del Raval, per exemple, es podrà gaudir del jardí del barri, conèixer l’hotel d’insectes, participar a la cursa del Cross del Motocross, jugar al futbolí gegant i esmorzar amb tothom, entre d’altres activitats. I al barri del Fondo, es realitzarà una catifa floral, hi haurà tallers de diversitat lingüística, actuacions d’arreu del món i activitats de salut comunitària.

Consulteu tota la programació aquí.