Campanya de civisme als carrers

Aquesta primavera “Tu poses la màgia”

A partir del 16 de maig es recuperen els punts informatius de la campanya a places i carrers de Santa Coloma.

L’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet impulsa la campanya de civisme “Tu poses la màgia” amb noves carpes i punts informatius arreu de la ciutat.

S'inicia així la segona difusió d'aquesta campanya destinada a millorar i optimitzar la inversió municipal en neteja de la via pública i a eliminar actituds incíviques que perjudiquen la convivència normal de la població colomenca.

Els serveis municipals treballen en la neteja de la via pública els 365 dies de l’any, i  la campanya remarca que, si no fos per les actituds incíviques d’una minoria, Santa Coloma seria una ciutat molt més neta i agradable.

La millor manera de mantenir la ciutat neta és no embrutar-la. La campanya parteix d’aquesta base, i sota el lema «Tu poses la màgia», fa una crida a fer POP, a fer desaparèixer tot el que no ens agrada: papereres o cadires trencades, pintades, excrements i pipis de gossos, brutícia o mobles abandonats al mig de la vorera. Tot això no s’esvaeix per art de màgia.

Una crida a la col·laboració ciutadana per una Santa Coloma més neta i més cívica

Acabar amb l’abandonament de trastos i mobles vells, amb els excrements o els orins de gossos als espais públics i reduir els residus i els sorolls són els objectius de la campanya, la qual, d’una manera senzilla i cridanera, explica a la població que tenir neta Santa Coloma no és cosa de màgia, sinó que és fruit d’un esforç permanent de moltes persones que hi treballen.

Aquesta segona quinzena del mes de maig es recuperaran els punts informatius de la campanya a diversos indrets de Santa Coloma. Estigueu atentes i atents perquè vosaltres poseu la màgia!

Tota la informació de la campanya a www.gramenet.cat/tuposeslamagia