Acaba la millora del passatge Xiprer

Finalitzen els treballs de remodelació del passatge del Xiprer; un espai de diversos trams d'escales, en pendent, d'uns 250 metres, que connecta l'avinguda dels Banús i el carrer de Dalt dels Banús, al barri de Santa Rosa.

La reforma, després d'un procés d'informació i recollida de suggeriments entre el veïnat a 2017, tenia la finalitat de millorar l'accessibilitat del veïnat i fer un espai més confortable que realcés la imatge de la zona. Una vegada acabada l'obra, el més destacat de l'actuació és que s'han instal·lat en el centre del passatge escalonat dos trams d'escales mecàniques que afavoreixen que actualment el lloc sigui la connexió per als vianants més còmoda entre dos carrers molt transitats.

 

Cal assenyalar que aquesta obra va ser adjudicada per 660.278,85 €, i que es finança al 50% entre l'Ajuntament i el Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER), dins de l'Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible Integrat (EDUSI), per al desenvolupament de projectes de regeneració urbana.