3a Mostra Music & Roig

L'Escola Municipal de Música Can Roig i Torres celebra els 40 anys de vida amb 40 concerts.

Aquests recitals, interpretats pel gruix de l'alumnat i els/les professors/es s'estendran per diversos punts de la ciutat, dins la 3a Mostra Music & Roig, culminant així la seva trajectòria d'èxit formatiu del centre.

Del 14 al 21 de juny, els concerts ressonaran a l'Auditori i pati de Can Roig i Torres, al vestíbul de l'escola i l'antiga sala de concerts (aula 11), també a la biblioteca Central, biblioteca Can Peixauet, biblioteca del Fondo, biblioteca de Singuerlín, Museu Torre Balldovina, Centre Cultural Can Sisteré, Esglèsia Major i Plaça de la Vila. Obrint el ventall, al públic general de la ciutat.

Anteriorment, ja es van programar en la temporada estable de l'Auditori 10 concerts de clàssica amb gran èxit d'assistència, protagonitzats per exalumnes de l'escola, que en aquests moments estan seguint carreres professionals en diversos centres musicals d'arreu del món. Els/ les professors/es van posar el seu gra de sorra dins del Cicle Can Roig i Torres en concert. I ara, encetem la 3a Mostra amb més de 30 concerts a càrrec de solistes, grups instrumentals i cors de l'escola.

Convidem a tota la població a gaudir d'aquesta celebració popular que comptarà amb els aforaments limitats i totes les mesures de seguretat adients.