Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet logo

El Butlletí #estiu2022

El Butlletí #estiu2022

 Ja és aquí! Un butlletí d'estiu per portar-te a la platja o la muntanya. Una lectura de piscina o a casa enfront del ventilador!

Activitats i accions comunitàries a la nostra #SantaColoma, així com totes les eines per a enfortir la nostra convivència carrer a carrer aquestes vacances! Mira, mira!

— El dia 22 de maig vam participar en la Diada de la Primavera a la carpa sobre Diversitat Lingüística. Aquí apreníem sobre les diferents llengües que es parlen a la nostra ciutat i a tot el món. Vols saber més? Juga al quiz!

— El dia 27 de maig vam estar presents en la Taula de Salut Comunitària de Santa Coloma.

— El 7 de juny acudim a la sessió informativa del Pacte Nacional per la Llengua que organitzava el CNL L’Heura. Una jornada on presentaven els reptes de present i de futur de la llengua catalana i es recullien aportacions d'organitzacions, entitats i ciutadania presents.

— Felicitats als nostres veïns musulmans i musulmanes que com cada any celebren el Ramadà!

— El dia 10 de juny vam impartir el Curs de Gestió de la diversitat i la interculturalitat per personal municipal. En aquest curs, trenquem rumors i estereotips per tenir noves eines per treballar amb una mirada intercultural.

— Celebrem amb totes les veïnes i veïns el Matí Intercultural Mar Aubeso de les festes del Raval.

— Des de La Xarxa hem participat amb la campanya de sensibilització Capgira’t en una nova edició de les jornades d’Estiu a la Fresca durant els mesos de juny i juliol. 

 

I això no és tot, en aquest període continuem amb diferents projectes dedicats a la nostra ciutat que estan en marxa…

— Aquests mesos d’abril i maig hem gaudit de dues noves trobades intercentres del programa Centres per la Convivència abans de l’estiu. Tot un èxit! Més de 70 joves de 7 instituts amb dinàmiques, propostes i intercanvi d’experiències entre l’alumnat de Santa Coloma.

— El 10 de maig ens vam trobar amb l’alumnat d'Integració Social de l’INS La Bastida a la sessió d'Escape Rumours per apropar els conceptes i estratègies claus en l'abordatge dels rumors.

— L’1 de juny participem en les jornades sobre convivència organitzades per l'AFA de l'ESC Serra Marina de Santa Coloma presentant a l'alumnat de 3r i 4t les estratègies claus per l'abordatge dels rumors,  i demostrant que entre tots i totes podem desfer-los.

— El passat 20 de juny ens vam trobar a la cloenda del curs 2021/2022 del projecte Centres per la Convivència. Una sessió d’experiències compartides al voltant dels rumors, valorant el poder del treball en xarxa. Un tancament de curs que ens anima a continuar construint entre totes!

— El dia 1 de juny vam gaudir d’una xerrada de sensibilització amb AM.MA.ME sobre salut mental i dona, dirigit al grup Conversatòries al centre cívic de Llatí.

— El dia 2 de juny en col·laboració amb el projecte Viu el Fondo i La CIBA,  la presentació i l’exposició fotogràfica Dones pakistaneses ambaixadores d'hàbits saludables de Saba Anwar, on ens mostra com cuidar l’alimentació i la salut des d'una perspectiva diferent.

— El 13 de juny participem en la sessió del Mòdul C de CIAPE:  Una oportunitat per donar la benvinguda als i les noves veïnes de Santa Coloma, on compartir coneixement, experiències vitals i apropar estratègies antirumors i  materials de sensibilització.

— A la biblioteca Can Peixauet, el 14 de juny les dones de Conversatòries  vam tancar el curs. Ens tornarem a veure al setembre!

— El passat 26 de juny va tenir lloc l’entrega de diplomes del projecte Classes de castellà, coneixement del medi i recursos per dones d’Indostan del projecte gestionat conjuntament amb la CIBA.

— El passat 4 de juliol ha començat el curs intensiu de català de CNL L'Heura per dones d’Indostan.

A vegades, només capgirant les coses, ens adonem del seu significat i del valor que tenen a la nostra vida. Aquest estiu des de La Xarxa et proposem capgirar! Si vols saber com, estigues atent i atenta a les nostres xarxes!

Recorda! A les teves xarxes i pels xats de Whatsapp, comparteix únicament notícies i informació oficial i contrastada. Tens rumors, notícies o info sense contrastar i vols eines per verificar o desmuntar-ho? Contacta amb nosaltres!

Tan aviat com puguem una de les nostres tècniques es posarà en contacte amb tu!

Res més! Veïna, veí, us desitgem unes setmanes de descans, alegries i moltes cures. Avui i sempre a Santa Coloma, la convivència és vida!

Bones vacances!

 

XARXA DE VALORS
Av. de la Generalitat, 112 - 08923 Santa Coloma de Gramenet - Barcelona
Tel.: 93 462 40 00 ext.3171


Veure en el navegador · Alta-baixa del newsletter · Contacte