Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet logo

El Butlletí #primavera2022

> L’Any Nou Xinès ha tornat a ser la celebració compartida d’entitats, biblioteques, serveis municipals i comerços colomencs per celebrar l’any del tigre a 2022.  Consulta tota la info d’aquesta edició i juga al nostre quiz!

> Reivindiquem el 8M, dia per parar, pensar, reivindicar i visibilitzar les experiències de totes les dones. Una cita per la sororitat, les cures, la igualtat i la diversitat. I programem una taula rodona “Experiències de sororitat de dones diverses de Santa Coloma. En lluita per la igualtat”

> Aquesta edició del Ravaleando 2021+1 hem jugat amb els prejudicis i hem gaudit de l'acció comunitària de Santa Coloma. 

> Per Sant Jordi, hem participat al Viu el Fondo!, una trobada on tothom gaudeix de la tradició, la interculturalitat i la bona convivència al barri de la ciutat.

El Butlletí #primavera2022

Ja és aquí! Un butlletí al teu correu que conté un 0% de spam!

Activitats i accions comunitàries a #santacoloma, així com totes les eines per a enfortir la nostra convivència carrer a carrer! Mira, mira!

> El professorat i l’alumnat han descobert l’Escape Rumours, una eina educativa, interactiva dissenyada i pilotada per Anti-Rumours Global i el programa Intercultural Cities que contribueix al desenvolupament de les habilitats interculturals dels joves i els involucra en la construcció d’ecosistemes lliures de rumors.


> Des del projecte, aquest 2022 hem coorganitzat amb el Centre de Recursos Pedagògics formació per al professorat amb el taller cercles de diàleg per a la convivència. 


> Vols saber més sobre Centres per la Convivència? Juga al nostre quiz!

> Des del global al local, hem dut a terme una taula rodona: En lluita per la igualtat.  Experiències de sororitat de dones diverses de Santa Coloma. Amb dones participants del projecte Conversàtories i altres bones experiències de ciutat, oberta a tot el públic present.

> Ens hem trobat de nou a Conversàtories, parlant entorn les emocions i com els donem espai, com ens cuidem. També va ser un punt de partida del Vocabulari per al dia a dia, un projecte d'intercanvi i creació de lligams i vivències compartides a través d’expressions útils i importants per totes les participants. Veure, aprendre i utilitzar paraules de les llengües de les companyes del nostre grup: castellà, català, aràbic, panjabi, urdú, anglès i francès.

La xarxa no s’atura i entre el maig i el juny tenim unes quantes activitats preparades. Esteu atentes perquè portem unes quantes coses per vosaltres:

> El dia 22 de maig participarem en la Diada de la Primavera a la carpa sobre Diversitat Lingüística. Aquí aprendrem sobre les diferents llengües que es parlen a la nostra ciutat i a tot el món. Veniu a visitar-nos!

> El 27 de maig nova trobada intercentres del programa Centres per la Convivència abans de l’estiu. On joves de diferents instituts intercanviaran experiències.

> El 2 de juny organitzem de 10 a 12 hores a la Ciba, en col·laboració amb el projecte Viu el fondo i la Ciba,  la presentació i l’exposició fotogràfica Dones pakistaneses ambaixadores d'hàbits saludables de Saba Anwar, on ens mostrarà com cuidar l’alimentació i la salut des d'una perspectiva diferent.

> El 1 de juny a les 10 hores tenim prevista una xerrada de sensibilització amb AM.MA.ME sobre salut mental i dona, dirigit al grup Conversatòries al centre cívic de Llatí.

> Abans de començar amb la calor i les activitats estivals, el 15 de juny  farem una última trobada de Conversatòries abans de l'estiu a la biblioteca Can Peixauet. Ens tornarem a veure al setembre!

I això no és tot, en aquest període continuem amb diferents projectes dedicats a la nostra ciutat que estan en marxa:

> El dia 27 de maig comptaran amb la nostra participació en la Taula de Salut Comunitària de Santa Coloma.

> El 10 de juny  impartim el Curs de gestió de la diversitat i la interculturalitat per personal municipal. En aquest curs, trenquem rumors i estereotips per tenir noves eines per treballar amb una mirada intercultural.

 

XARXA DE VALORS
Carrer de Wagner, 19 - 08923 Santa Coloma de Gramenet - Barcelona
Tel.: 93 462 40 00 ext.3171


Veure en el navegador · Alta-baixa del newsletter · Contacte