Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet logo

El Butlletí de La Xarxa. Juliol 2020

Centres per la Convivència: Si estem juntes, res ens atura!

Arriba l'estiu i amb ell acaba un altre curs de treball en favor de la convivència i la interculturalitat des de La Xarxa. Les vacances ja són a prop i és temps de descansar, ara més que mai. Però abans de fer-ho, aquí teniu el penúltim butlletí de La Xarxa: un informe especial sobre el programa Centres per la Convivència, un dels pilars del nostre treball de sensibilització. Consulta-ho al final d'aquestes línies!

A les verdes i a les madures, tanquem aquest curs com una experiència única i inoblidable de formació per al professorat i alumnat que ens serveix per aprofundir en la filosofia que aterren els nostres conceptes claus: comunicació, sentiments, necessitats i construcció de comunitat.

Des de La Xarxa volem agrair a totes les participants per les ganes d’aprendre, compartir i seguint construint els Centres per la Convivència. Perquè sí, veïna, si estem totes juntes, res ens atura!

Tens dubtes? Contacte amb La Xarxa!

Si tens qualsevol dubte o suggeriment sobre La Xarxa en aquests moments, troba'ns per totes aquestes opcions disponibles.

Servei de Convivència serveideconvivencia@gramenet.cat

La Xarxa de Valors xarxavalors@gramenet.cat 

Com sempre recordem, la nostra web i les xarxes socials són la millor manera de seguir el treball del dia a dia de la Xarxa i el Servei. Així que si vols estar informat en cada moment, segueix-nos tant a Twitter com a Facebook

XARXA DE VALORS
Av. de la Generalitat, 112 - 08923 Santa Coloma de Gramenet - Barcelona
Tel.: 93 462 40 00 ext.3171


Veure en el navegador · Alta-baixa del newsletter · Contacte