Tancament reivindicatiu contra la violència masclista

Dilluns 19 de juny tancament reivindicatiu a l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet contra la violència masclista.

Santa Coloma de Gramenet, a 15 de juny de 2017.- La ciutat de Santa Coloma de gramenet s’hi suma a la convocatòria reivindicativa que se celebrarà el proper dilluns 19 de juny als ajuntaments per dir prou a la violència contra les dones i per  exigir mesures contundents contra aquesta forma de terrorisme masclista.

 

En aquest cas, l’Equip de Govern fa una crida a la participació de la ciutadania, a afegir-se a aquest tancament simbòlic i reivindicatiu que, amb el lema #19JAnemPerTotes, tindrà lloc a l’Ajuntament de Santa Coloma, de 21 a 24h, juntament amb els regidors i regidores i els moviments associatius, socials i polítics que s’hi vulguin sumar. L’objectiu de l’acció és reclamar al govern de l’Estat els 120 milions d’euros de pressupost necessaris per lluitar de manera eficaç contra aquesta xacra social.

 

La jornada reivindicativa a Santa Coloma començarà amb lectures de manifestos per part de l’alcaldessa Núria Parlon i de diferents portaveus d’entitats i associacions de la ciutat. Després se celebrarà un acte en homenatge a les dones assassinades amb l’encesa d’una espelma per cadascuna de les víctimes de violència de gènere que, en el que portem d’any, ja són cinquanta-dos feminicidis (a data de 13 de juny). A la jornada també es podrà veure la creació de murals col·lectius reivindicatius. A més, pel matí, a les 12.00h es farà un minut de silenci a la plaça de la Vila.

 

ES PREGA CONFIRMAR EN LA MESURA DEL POSSIBLE. GRÀCIES.

 

Resum de la convocatòria:

 

Acte: Tancament a l’Ajuntament de Santa Coloma contra la violència masclista #19JAnemPerTotes

 

Dia y hora: dilluns 19 de juny, de 21 a 24h

 

Lloc: Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet (plaça de la Vila s/n)

 

Assistents: ciutadania que s’hi vulgui sumar, equip de govern i moviments socials i associatius

 

Observacions: Es prega confirmar en la mesura del possible

 

 

Servei de Comunicació
Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet
Ana Belén Pérez Blanco
93 462 40 00 / 618 045 488
comunicacio@gramenet.cat